Bel direct: 088 - 0024300

Parkeergarage Santrijn De Basiliek

CultuurWonen

De gemeente Oosterhout is bezig met het realiseren van een parkeergarage in het Santrijngebied: de Basiliek De tweelaagse ondergrondse parkeergarage heeft 275 parkeerplekken en is in de markt gezet als een Design & Build (D&B). Stevens Van Dijck schreef het programma van eisen, organiseerde de aanbesteding en is als bouwmanager betrokken bij het ontwerptraject en de uitvoering.

De bouw van de parkeergarage is een D&B-project in zijn meest pure vorm. De aannemers, Korteweg Bouw en Mobilis, hebben begin 2015 een ontwerp uitgewerkt op basis van een programma van eisen. In juni 2015 is begonnen met de bouw en de oplevering is gepland voor het einde van dit jaar.

De garage zal de parkeerdruk in het centrum van Oosterhout verlagen. De parkeerdruk hangt samen met de nabijheid van winkels en de culturele faciliteiten in Gebouw De Bussel, een project waarbij Stevens Van Dijck eveneens het ontwerp- en bouwmanagement verzorgt. Bovenop de garage ontwikkelt Blauwhoed twintig stadswoningen en 33 appartementen verdeeld over twee appartementsgebouwen.

Opdrachtgever:Gemeente Oosterhout
Locatie:Oosterhout
Aannemers:Korteweg Bouw
Mobilis
Oplevering:december 2015

Sectoren

Gerelateerde diensten

Bouwmanagement

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op