Bel direct: 088 - 0024300

Hoofdkantoor De Bijenkorf

Kantoren

Het voormalig hoofdkantoor van de Bijenkorf aan de Hoogoorddreef te Amsterdam voldeed qua kantooromgeving niet meer aan de huidige eisen en wensen van de organisatie. Daarom heeft de Bijenkorf in Amsterdam een nieuwe locatie aangehuurd; De Oliphant.

De Oliphant is een multi-tenant gebouw dat een grote metamorfose heeft ondergaan waarbij onder andere een BREEAM label “very good” is gerealiseerd. De Bijenkorf huurt ca 8.200 m² VVO (casco +) in de Oliphant verdeeld over 6 verdiepingen. De gehuurde verdiepingen zijn geschikt gemaakt voor het hoofdkantoor. De Bijenkorf wil graag een nieuwe inspirerende en creatieve werkplek bieden aan iedereen die werkt aan het merk Bijenkorf. Een plek om samen te werken, anderen te verrassen en constant te blijven ontwikkelen. Een kenmerkend ontwerpuitgangspunt was het creëren van een nieuwe verbinding van de verdiepingsvloeren op een manier die de samenwerking faciliteert. Naast de werkplekken die aansluiten bij de activiteiten van de betreffende afdelingen is er tevens een restaurant, vergader- en trainingscentrum en een klantcontactcentrum gerealiseerd.

Stevens Van Dijck was als projectmanager betrokken vanaf de fase programma van eisen, en had als opdracht om het gehele ontwerp, uitvoering en verhuizingsproject te organiseren en in goede banen te leiden.

Opdrachtgever:De Bijenkorf
Locatie:Amsterdam
Oppervlakte:ca. 8.200 m²
Oplevering:december 2019

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op