Bel direct: 088 - 0024300
Loading...
visual

Samenwerking met Ambitie

visual

Samenwerking met Ambitie

visual

Samenwerking met Ambitie

Oplevering Musis Sacrum een feit

Na 2,5 jaar intensief samenwerken is de oplevering van het Musis Sacrum in Arnhem een feit. Op 24 november jl. vond de officiële overdracht/oplevering plaats. Na het doornemen van de opnamelijsten zijn formeel de handtekeningen gezet. 

Oplevering 24112017

René van Kooi, projectmanager bij Stevens Van Dijck is vanaf de realisatiefase als proces-/contractmanager betrokken bij dit bijzondere project. Het was een bijzonder mooi en uitdagend project om aan te mogen werken. De nieuwe ‘monumentale’ Parkzaal past door zijn materialisering uitzonderlijk goed in de binnenstedelijke, parkachtige omgeving en het zicht vanuit de zaal (over het podium) naar het achterliggende park is uniek in Nederland.  In mijn ogen een zeer geslaagde revitalisatie / vernieuwing van het Musis Sacrum, waar ik met trots op terugblik.”

Uitdagingen
Na het contracteren van Mertens Bouwbedrijf (Weert) als aannemer zijn we medio 2015 gelijk gestart met de sloop, nieuwbouw en renovatie. René: “Opvallend binnen dit project was de samenwerking binnen het team. Enerzijds de druk om het project binnen de gestelde kaders op te leveren en anderzijds de tijd nemen om samen te kijken naar oplossingen. Problemen waren uitdagingen en gedurende de engineering en uit...

Lees meer over dit project >Of bekijk een volgend project >
VEN Amsterdam

Vlak bij station Amsterdam-Sloterdijk staat het voormalige hoofdkantoor van KPN. Het pand langs de westring A10 wordt momenteel compleet verbouwd tot een hotel en congrescentrum met amusementsvoorzieningen.

3762-VEN-image _7_large -3.jpg

Stevens Van Dijck ondersteunt DYDL Propco met de ontwerpbegeleiding van het internationale design team, het bouw- en tendermanagement, en de directievoering. En kwaliteitstoezicht. 

Het pand wordt voorzien van een groot congrescentrum met een ballroom, diverse lezing- en vergaderfaciliteiten, werkplekken, een restaurant, een spa met health- en fitnesscentrum en een groot casino. Op de bovenste verdieping wordt een restaurant met panoramisch uitzicht gevestigd; de rooftopbar van Amsterdam West.

3762-VEN-new HR_ZZDP007_Ven _Rooftopbar _fr 0001.jpg

Het grootste deel van het complex wordt ingenomen door het hotel Park Inn by Radisson Amsterdam City West. Het hotel bestaat uit 476 kamers, waaronder diverse suites en een presidential suite. Het opvallende interieurontwerp van deze transformatie is afkomstig van Karim Rashid uit New York. Aan de noordzijde komt een vestiging van B-Apart met circa 60 appartementen voor kortverblijf. Aan de ringzijde wordt een nieuwe parkeergarage gere...

Lees meer over dit project >Of bekijk een volgend project >
Sanders Building EUR

Het Sanders Building op de Campus Woudenberg van de Erasmus Universiteit Rotterdam wordt volledig gerenoveerd en uitgebreid.

Stevens Van Dijck zal gedurende dit proces zorg dragen voor de directievoering en de kwaliteitsinspecties.

Het bestaande gebouw (renovatieontwerp Quist Wintermans Architecten) bestaat uit een tweelaagse laagbouw en daarop een hoogbouw met zes verdiepingen. De laagbouw bevat onder andere vier collegazalen en een grote hal. Er wordt een transparante kraag om de collegezalen aangebouwd, waardoor de hal wordt uitgebreid en er ruimte voor extra studieplekken komt. 

3809-Afbeelding2

De hoogbouw (renovatieontwerp Jo Coenen Architecten) is momenteel ingericht als cellenkantoor. Na de renovatie en herinrichting zijn de kantoorverdiepingen geschikt voor Het Nieuwe Werken met een mix van open ruimten en cellenkantoren. De scheidingswanden zullen veelal transparant zijn. Ook worden er circa 40 vides gemaakt in de vloeren van de hoogbouw waardoor het gebouw ook in verticale zin veel opener en transparanter wordt.

3809-Afbeelding1

De buitengevel wordt ook aangepakt: kozijnen en glas worden vervangen en op sommige plekken zullen gevelopeningen over twee verdiepingen worden gerealiseerd.

De sloopfase is inmiddels afgerond en er is ...

Lees meer over dit project >Of bekijk een volgend project >

Bepaal de ideale contractvorm voor uw project

Aanbesteden is een specialisme geworden. Of het nu gaat om Europese of niet Europese procedures. En of het nu diensten (adviesopdrachten) betreft of werken (opdrachten aan aannemers). Alle verschillende vormen komen voor, zoals openbare en niet-openbare aanbestedingen, gunnen op basis van de laagste prijs of de economisch meest voordelige aanbieding. Onze specialisten zorgen samen met u voor de procedure die het beste bij uw project en uw wensen past. Bouwen is altijd maatwerk en dat geldt ook voor de contractuele aspecten. Vervolgens kunnen we ook met u de aanbesteding organiseren.

Lees meer...

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op