Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • René van Kooi

René

René van Kooi - Unitmanager Bouwmanagement | Senior projectmanager | Partner

De perfecte bouwmanager voor uw project, is in mijn ogen de manager die naast de noodzakelijke expertise en ervaring, vooral de beste "klik" heeft met uw huisvestingsteam. Als project-/bouwmanager ben ik de afgelopen 25 jaar betrokken geweest bij veelal grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten van initiatief- tot en met uitvoeringsfase. Samen met collega unitmanager Bram Priem ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van de unit bouwmanagement.

"Project-Bouwmanagement  is maatwerk"

In projecten ben ik voornamelijk een teamplayer, met respect voor ieders discipline, expertise en sterk in het creëren van een setting waarin het beste van elke afzonderlijk projectteamlid naar boven komt. Waar nodig directief maar bij voorkeur in overleg sturend.

Als projectmanager maak ik mijzelf niet belangrijker dan de rest van het team, het projectbelang staat voorop. Ik zie mijzelf als de 'onzichtbare' scheidsrechter, die de teams in staat stelt van elk project een mooie en leuke wedstrijd te maken. Dan is mijn missie geslaagd!

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het aansturen van een breed scala aan projecten als projectmanager en directievoerder. En dan het liefst projecten die veelal technisch en/of organisatorisch gezien complex van aard zijn. Daarnaast geef ik als consultant specialistische adviezen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, aanbesteden en contractvormen.

Mijn nieuws

 • 24-11-2017 - Door René van Kooi

  Oplevering Musis Sacrum een feit!

  Na 2,5 jaar intensief samenwerken is de oplevering van het Musis Sacrum in Arnhem een feit. Op 24 november jl. vond de officiële overdracht/oplevering plaats. Na het doornemen van de opnamelijsten zijn formeel de handtekeningen gezet.

  Lees verder >
 • 10-04-2017 - Door René van Kooi

  Bouwen in het Noorden - Een streekziekenhuis 'voor onze mensen'

  In het nieuwe Ommelander Ziekenhuis in het Groningse Scheemda wordt de ziekenhuiszorg geconcentreerd die nu nog is verdeeld over locaties in Delfzijl en Winschoten. Stevens Van Dijck voert de bouwdirectie. Samen met tal van andere partijen bouwen wij aan dit prachtige omvangrijke bouwproject.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op