Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • René Kabboord

René

René Kabboord - Senior projectmanager

Bijna 25 jaar ervaring in projectmanagement en directievoering; projecten variërend van kleinschalig tot zeer groot, nieuwbouw en renovatie en opdrachtgevers van particulier tot de grote ontwikkelaars en beleggers, overheden en retailketens; maar altijd met een "bite".

"Altijd projecten  met een "Bite"!"

Ik heb een grote ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van projecten; Als projectmanager verdeel je de taken en legt de verantwoording waar deze behoort; beweeg je tussen de linies en loopt de gaten dicht. Het uitzetten van heldere processen met communicatielijnen is een tweede natuur; betrekt en enthousiasmeert; werken aan een succesvol proces is werken aan een succesvol project.

Mijn nieuws

 • 24-07-2020 - Door René Kabboord

  OurDomain: 955 appartementen opgeleverd

  De eerste appartementen van het gigantische nieuwbouw appartementencomplex voor young professionals in de wijk Amstel III, OurDomain Amsterdam South East genaamd, zijn vandaag opgeleverd. Een grote mijlpaal voor dit prachtige project dat wordt uitgevoerd in opdracht van Greystar. Een feestelijke oplevering in kleine kring met groot resultaat!

  Lees verder >
 • 16-06-2020 - Door René Kabboord

  Hoogste punt OurDomain Amsterdam South East

  Wat doe je als je een hoogste punt bereikt in je bouwproject? Juist, dat ga je vieren! Ook in tijden van Corona blijkt dat heel goed mogelijk te zijn. OurDomain Amsterdam South East, een project waarbij ruim 1.500 appartementen worden gerealiseerd, bereikte in maart al een eerste hoogste punt. Afgelopen maand is deze mijlpaal ook bij de andere twee woontorens bereikt: een feestje waard!

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op