Bel direct: 088 - 0024300

Bram

Bram Priem - Unitmanager bouwmanagement | Senior projectmanager

Bouwen is een feest en dan heb ik ook nog eens het voorrecht om aan fantastische en veelzijdige bouwprojecten te mogen werken!

"Bouwen is een feest!!"

Tijdens mijn opleiding bouwkunde in Delft maakte ik al kennis met bouwprojectmanagement. Inmiddels werk ik ruim 15 jaar bij Stevens Van Dijck als projectmanager en directievoerder.

Ik voer mijn rol als projectmanager en directievoerder uit vanuit een sterk inhoudelijke betrokkenheid. Mijn doel in iedere samenwerking is het creëren van eensgezindheid in het behalen van het gemeenschappelijke doel: op tijd, binnen budget een kwalitatief hoogwaardig gebouw opleveren.

Het liefst houd ik me bezig met ambitieuze en complexe bouwprojecten, zoals hoogbouw, publieke gebouwen, multifunctionele complexen etc. In veel van deze projecten komen aspecten als D&C-contracten, ‘lean bouwen’, BIM en hoge duurzaamheidsambities voor.

Mijn nieuws

 • 07-11-2017 - Door Bram Priem

  Shortlist Rotterdam Architectuurprijs bekend.

  dvdp, defesche van den putte architectuur + stedenbouw uit Amsterdam heeft de Universiteitsbibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam compleet gerenoveerd en daarmee een plekje op de shortlist verdiend.

  Lees verder >
 • 02-05-2017 - Door Bram Priem

  Werken aan de tijdelijke huisvesting Tweede Kamer

  In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf mag Stevens Van Dijck de komende jaren als ontwerpmanager werken aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op