Bel direct: 088 - 0024300

BOUWMANAGEMENT

Het bouwproces is complex. Er zijn vele factoren, randvoorwaarden en risico's. En er zijn vele wegen om van idee te komen tot een opgeleverd gebouw. Maar wat is nu de goede weg? En leidt die weg gegarandeerd tot een resultaat dat alle verwachtingen waarmaakt?

Dat is nu de professie van de bouwmanager. Om als regisseur de weg te bepalen en het proces te beheersen. Om als dirigent de spelers te laten samenwerken.

Onze bouwmanagers zijn - in lijn met onze filosofie - procesmanagers met een gedegen materiekennis die zowel op proces als op inhoud sturen. De borging voor een optimaal resultaat.

Gerelateerde projecten

De Resident Den Haag
De Resident in het het centrum van Den Haag is verbouwd. Het complex is het nieuwe thuis voor de ministeries VWS en SZW.

Lees meer >

Theater de Bussel te Oosterhout
Het gebouw De Bussel, waarin het Theater de Bussel en de bibliotheek Theek5 zijn gevestigd, is volledig gerenoveerd en uitgebreid.

Lees meer >

KOZ-complex Rotterdam
Gemeente Rotterdam ontwikkelde een Kind, Onderwijs en Zorg-complex. Na een intensieve ontwerpbegeleiding heeft Stevens Van Dijck ook de directievoering verzorgd.

Lees meer >

Stadhuis Zaanstad
Nieuwbouw stadhuis en ondergelegen busstation namens de gemeente Zaanstad.

Lees meer >

Maastoren Rotterdam
Nieuwbouw Maastoren Rotterdam, met 165 meter het hoogste gebouw van Nederland.

Lees meer >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op